Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Zorgverzekeringen vergelijken!

Verveel je, je en wil je iets nuttigs doen? Dan is dit het seizoen om je zorgverzekering weer eens goed te bekijken. Past de zorgverzekering nog wel bij je? Of heb je behoefte aan andere zorg die nu niet in je pakket zit? Dan kun je nu weer allerlei zorgverzekeringen gaan vergelijken. Nuttig en het kan je ook nog eens veel voordeel opleveren.

Hoger eigen risico lagere premie!

Heb je per jaar niet veel zorgkosten? Dan zou je kunnen overwegen om een hoger eigen risico af te sluiten. Zo betaal je per maand een lagere zorgverzekeringspremie. Er zit natuurlijk wel een risico aan. Mocht je medische kosten moeten maken dan betaal je meer eigen risico. Je loopt dus wel de kans dat je extra kosten hebt als je een keer het ziekenhuis bezoekt bijvoorbeeld. Toch is het raadzaam hier over na te denken. Het kan je namelijk op jaar basis best wel wat euro’s schelen. Dit is het moment om je eigen risico te verhogen (of juist te verlagen).

Wat zit er in je zorgverzekering?

Weet jij welke zorg er allemaal opgenomen is in je zorgverzekering? En heb jij in jouw situatie die zorg ook allemaal nodig? Steek er eens wat tijd in om te kijken welke zorg er gedekt is door je zorgverzekering. Wellicht zit er zorg in die jij (nu) helemaal niet nodig hebt. Dan hoef je natuurlijk niet direct over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Je kunt ook eens kijken of je zorgverzekeraar een ander pakket aanbiedt waar de zorg in zit die wel bij je past. Is dat niet het geval dan zou het raadzaam kunnen zijn om eens te kijken naar een andere zorgverzekeraar. Niet elke zorgverzekeraar biedt namelijk dezelfde zorg. Hier valt dus nog wel het een en ander op te besparen en dat is altijd mooi meegenomen.

Overstappen zorgverzekering, eenvoudig en snel!

Wil je, nadat je alles goed hebt vergeleken, overstappen naar een andere zorgverzekering? Dan kan dat, uiteraard, erg eenvoudig en zelfs online! Laat je niet tegenhouden om over te stappen naar een andere zorgverzekering door moeilijke processen. Het overstappen naar een andere zorgverzekering is zo gepiept. Je hoeft zelfs je oude zorgverzekering niet op te zeggen, dat gebeurd allemaal automatisch. De nieuwe zorgverzekeraar regelt dit voor je. Vaak als je overstapt via internet helpt de aanbieder van online zorgverzekering vergelijker je om over te stappen. Kortom als je, je nou echt verveelt en nuttig bezig wil zijn verdiep je dan eens in je zorgverzekering. Het levert je altijd wel wat op! Direct starten met het vergelijken van zorgverzekeringen? Kijk dan eens hier voor een goed overzicht van alle zorgverzekeraars!