Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Verveel je, je? Bekijk eens een webcam!

Een leuke bezigheid als je, je verveelt is het bekijken van webcams. Er zijn over de hele wereld duizenden webcams, die je een inkijkje geven van bijvoorbeeld de skipiste. Zo kun je alvast kijken hoe de sneeuw kwaliteit is of je kunt je favoriete strand bekijken. Gewoon vanuit je luie stoel, via je tablet op laptop het maakt niet uit.

Live webcams vinden

Hoe vind je nu een leuke live webcam? Dat kan eenvoudig door te zoeken op het onderwerp of te kijken bij bijvoorbeeld bekijkhet.nu. Deze website heeft 700 webcams verzameld in heel Nederland. Zo kun je kijken op de Wadden of in hartje Utrecht. Erg leuk om eens te bezoeken als je, je verveelt. Toch liever de beelden op je favoriete skipiste bekijken? Geen probleem via de website van Snowplaza.nl vind je heel veel skipistes.

Webcams wereldwijd

Wil je echt wat van de wereld zien dan kun je de website van EarthCam raadplegen. Hier vind je duizenden webcam beelden van over de hele wereld. Leuk om eens te kijken hoe het er op dit moment toe gaat in New-York bijvoorbeeld. Uitgekeken in New-York met 1 muisklik zit je zo in Parijs en kun je de Eifeltoren live bekijken! Leuk voor vele uurtjes tijdverdrijf als de verveling toe slaat. Ook leuk als je een reis gepland hebt en alvast de omgeving wil verkennen. Ga je een weekend naar New-York? Dan kun je alvast de beelden bekijken en zien hoe het weer is. Zo ga je pas goed voorbereidt op reis. Je kunt de kleren uitzoeken die passen bij het weer ter plekke. Zo weet je zeker dat je niet te warm of te koud bent aangekleed. Super handig dus als voorbereiding of als voorpret op je vakantie!

Op safari vanuit je eigen huis!

Hoe leuk is het om een safari te beleven vanuit je eigen huis. Je hoeft er het vliegtuig niet eens voor in! De webcams van Explore.org nemen je mee op een digitale safari langs de verschillende wild parken in Afrika. De mooiste beeld van bijvoorbeeld drinkende giraffes zie je hier. En wat dacht je van jagende leeuwen? Je kunt het allemaal spotten via deze wild webcams. En het mooie is dat je wel dichtbij bent, maar niet bang hoeft te zijn dat je aangevallen wordt. Op safari vanuit je luie stoel, dat is pas genieten!

Tip ons een leuke webcam!

Heb je zelf een leuke webcam gespot? Laat het ons weten, wij laten deze graag zien aan onze bezoekers. Zo kunnen we iedereen informeren over de leukste plekjes om te bekijken als iemand zich verveelt. Deze tips zetten we dan ook graag op onze website. Dus heb je een suggestie? Laat het ons dan snel weten!